online-support-team-in-office-2022-03-21-13-37-48-utc

Razgovor s voditeljicom tima Biljanom Jurčom

Kada ste počeli raditi za Zeus Primu?

Počela sam raditi u lipnju 2020. kao agentica na glavnom projektu poduzeća.

Kakvo je vaše dosadašnje iskustvo? (tim, atmosfera, kako se osjećate u svom radnom prostoru…)

Volim raditi za Todos/Zeus, kolege su sjajni i osjećam se shvaćeno i cijenjeno. Šefovi i nadređeni uvijek se dobro brinu za nas, motiviraju nas i vode nas u pravom smjeru. Usto, uz naše radne obveze, uvijek nam ostane nešto vremena za druženje, čavrljanje i šalu.

Recite nam nešto o svom promaknuću.

Dobila sam poziv od Larise i Ostoje i ponudili su mi da preuzmem vodstvo tima za novi projekt. Rekli su mi da su zadovoljni mojim dosadašnjim radom na položaju agentice na glavnom projektu poduzeća i da me mogu vidjeti na tom položaju. Bila sam vrlo uzbuđena što sam dobila tu priliku jer uvijek ulažem maksimalni trud kako bih olakšala posao svim agentima. Nastojim se pobrinuti da svi agenti budu zadovoljni svojim poslom jer im dajem svoju maksimalnu podršku.

Recite nam nešto o komunikaciji sa suradnicima.

Komunikacija među svima uključenima u projekte teče glatko. Kao voditelji tima uvijek smo na raspolaganju kako bismo mogli saslušati brige zaposlenika i nastojimo pronaći brzo i jednostavno rješenje na obostrano zadovoljstvo. Komuniciramo različitim kanalima, tako da svatko može stupiti u kontakt s nama putem onoga kanala koji preferira i ne tratimo vrijeme u rješavanju problema.

Kako se unutar poduzeća stvara osjećaj pripadnosti kada svi zaposlenici rade od kuće?

Osjećaj je pripadnosti odličan jer su svi članovi tima uvijek spremni saslušati jedni druge. Nikad se nisam osjećala kao da sam sama, uvijek se mogu obratiti nekome u timu. U modernim vremenima dostupno je mnogo alata za komunikaciju pa stoga rad od kuće ne mora značiti da ćete se osjećati izolirano. Uvijek možete uspostaviti virtualni poziv i čavrljati s nekim. Naravno, nije to isto kao da svi radimo u istom prostoru, ali pokušavamo se snaći najbolje što možemo.

Želite li još nešto podijeliti s nama?

Cijenim to što je uprava uvijek tu za nas, što traže naše mišljenje i što nas uvijek obavještavaju o daljnjem razvoju poduzeća. To dodatno potvrđuje osjećaj pripadnosti. Voljela bih još dugo biti dio poduzeća. Do mirovine, ako to bude moguće.